fi en

Ilmoittautumisaika päättynyt. Muutamia paikkoja vielä sellisteille. Soita 0400 258 426, Heikki.

MUSIIKKIA KAIKILLE - kuule Nurmeksen kutsu! 
Kesäakatemia ja Kesäkonsertit 1.-9.7.2017. 

Jos olet musiikinopiskelija, tule Nurmeksen kesäakatemiaan! Opiskele mestarikursseilla, soita kamarimusiikkia ystäviesi tai taiteilijoiden kanssa ja osallistu työpajoihin. Lataa akut pitkäksi aikaa väkevässä ympäristössä. 

Jos rakastat musiikkia, tule Nurmeksen kesäkonsertteihin! Elävä musiikki soi paikkakunnan saleissa, kirkoissa, pirteissä, metsässä, kapakassa ja kaupungilla koko kesäviikon. 

Legendaarinen venäläinen pianisti Aleksei Ljubimov valloittaa Nurmeksen ranskalais-venäläisellä ohjelmalla avajaiskonsertissa. Satavuotiasta Suomea juhlitaan mm. runonlauluesityksillä sekä Sibeliuksen ja Jouni Kaipaisen musiikilla. Nurmeksen kirkotkin sähähtävät soimaan. Intiimi yömusiikki kietoutuu kuulijoiden ympärille ortodoksisessa kirkossa. Lapsille tarjotaan Elefantti Babarin tarina ja kevyen musiikin ystäville kattaus kotimaisia iskelmiä. Kamarimusiikki täyttää Nurmes-talon. Kesäkonserttien lumossa voit virkistyä niin barokkimusiikin kuin uudempienkin sävelten siivillä.

Jos olet musiikin harrastaja ja haluat vetreyttää soittotaitoasi, tutustu harrastajapakettiimme ja ilmoittaudu soittotunneille!

Tervetuloa!

Tuija Hakkila, taiteellinen johtaja 2017

ps. Nurmeksen Kesäakatemian ja kesäkonserttien taiteellisena parivaljakkona toimii vuorovuosin pianistit Tuija Hakkila ja Anna Laakso.