fi en

MUSIIKKIA KAIKILLE - ja miksi ei myös pukinkonttiin! 

Kesän 2018 taiteilijat näet alla! Mikä mainio lahjaidea lähipiiriin: stipendi mestarikurssille tai harrastajapaketin räätälöimiseen, vai kenties konserttipassi Kesäkonserttiemme runsaaseen tarjontaan. Konserttiohjelman julkaisemme maaliskuussa. Sykähdyttävimpien kamarimusiikkiteosten lisäksi hiljennymme soinnin äärelle tuttuun tapaan ortodoksisessa kirkossa ja yllätämme musisoinnilla eri puolella Nurmesta. Ensi kesänä yleisö pääsee myös osallistumaan musisointiin aivan uudella tavalla, mutta siitä lisää paljastuksia myöhemmin!

NURMEKSEN KESÄAKATEMIA & KESÄKONSERTIT 30.6.-8.7.2018

Saammeko esitellä:

PIANISTIT:
Tuija Hakkila, Heini Kärkkäinen, Anna Laakso

CEMBALISTI ja PIANISTI: 
Irina Zahharenkova

VIULISTIT:
Minna Pensola, Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, Sergey Malov ja Antti Tikkanen

ALTTOVIULISTI:
Yuval Gotlibovitch 

SELLISTIT:
Robert Cohen ja Lauri Angervo

KLARINETISTI:
Matthew Hunt

HUILISTI:
Mikael Helasvuo

LISÄKSI!! Irina Zahharenkova pitää cembalokurssin. Tätä voimme suositella cembalistien lisäksi myös pianisteille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan uuden soittimen ja continuo-soiton piiriin!

LISÄKSI !! Meta4-kvartetin viulistipari Minna Pensola ja Antti Tikkanen pitävät mestarikurssin valmiille kamarimusiikkikokoonpanoille!

LISÄKSI!! Tuttuun tapaan kurssipakettiimme kuuluu vapaavalintaiset työpajat, kuten Alexander-tekniikka, improvisaatio, esiintymisvalmennus, kamarimusisointi sekä teoria- ja kamarimusiikin historia luennot.

Nurmeksen Kesäakatemian väki toivottaa oikein hyvää Joulua!! Nähdään ensi kesänä!!!


PS. Nurmeksen Kesäakatemian ja Kesäkonserttien taiteellisena parivaljakkona toimii vuorovuosin pianistit Tuija Hakkila ja Anna Laakso.
Kesän 2018 suunnittelusta vastaa Anna.